Koulutus

Alustavat koulutuspäivät (elokuussa alkava kurssi) 19.–20.8.2017

 

Yksilöllistä koulutusta joustavasti – tavoitteena 2 danin tutkintotodistus

Koulutuksen osallistujamäärä pyritään pitämään enintään kymmenessä, jotta ohjaaminen ja koulutus on mahdollisimman yksilöllistä. Koulutus painottuu tekniikoiden oppimiseen käytännön tekemisen kautta. Kurssi sisältää myös 10 tunnin teoriaosuuden, jossa opit muun muassa terapian hyödyistä, historiasta ja tavaramerkin käytöstä. Tavoitteena on antaa sinulle käytännön osaaminen ja valmiudet 1 ja 2 danin loppukokeiden hyväksyttyyn läpäisemiseen. Kokeiden suorituksen jälkeen saat 15 kuukautta voimassa olevan luvan harjoittaa Yumeiho®-terapiaa ja käyttää ®-tavaramerkkiä terapian mainostamisessa.

Kouluttajana toimii puolalainen Maciej Dluski, joka on korkeimman 7 Danin YUMEIHO® -opettaja, ja saanut koulutuksensa Japanissa Mestari Saionji Masayukilta. Koulutuksessa avustaa Merilin Rohtma, joka on 3 Danin YUMEIHO® – terapeutti, ja Suomen sekä Eestin YUMEIHO® -tavaramerkin virallinen edustaja ja oikeuksien haltija (yumeiho@yumeiho.ee).

Koulutus antaa oikeuden 1 ja 2 Danin loppukokeiden suorittamiseen. Koulutukset sopimuksen mukaan viikonloppuisin (la-su), yhteensä 8 viikonloppua. Päivän kesto n. 8 tuntia (koko koulutus yht. n. 128 tuntia). Koulutus järjestetään, kun osallistujia on vähintään kuusi (enintään kymmenen).  Koulutus painottuu käytännön tekemiseen, teoriaa on yhteensä n. 10 tuntia (hyödyt, historia, säännöt, tavaramerkki jne.).

Ryhmäkoko pyritään pitämään pienenä (enint. 10), jotta päästään mahdollisimman yksilölliseen ohjaamiseen ja koulutukseen. Koulutuksen tavoitteena on antaa
osallistujille käytännön osaaminen ja valmiudet loppukokeen läpäisemiseen hyväksytysti. Koulutus painottuu tekniikoiden oppimiseen käytännön tekemisen kautta.

Koulutuspäivät pyritään järjestämään osallistujille parhaiten sopivina ajankohtina, myös pidemmät jaksot kuin kaksi päivää peräkkäin ovat mahdollisia. Japanin YUMEIHO® –CENTER myöntää osallistujalle koulutuksen ja loppukokeen hyväksytyn suorituksen jälkeen 2 Danin tutkintotodistuksen. Osallistuja saa myös 15 kuukautta voimassa olevan luvan suorittaa YUMEIHO® –terapiaa ja käyttää YUMEIHO® –tavaramerkkiä terapian mainostamisessa.

Koulutuksessa osallistuja saa yksityiskohtaisempaa tietoa tavaramerkin käytöstä ja muista YUMEIHO® -terapiaan liittyvistä säännöistä.

Koulutusjärjestelyt: yumeiho@yumeiho.ee