Terapia

DSC00668

Yumeiho® on terveyttä ylläpitävä ja kohentava Japanilainen terapeuttinen menetelmä, jossa koko kehoa käsitellään käsin n. 100 eri liikkeellä. Yumeiho® -terapiassa käytetään systemaattisesti  manuaaliterapian ja harjoitteiden yhdistelmiä kehon toiminnallisen tasapainon palauttamiseksi ja vahvistamiseksi. Näin pystytään lieventämään tai kokonaan eliminoimaan monia kehon häiriötiloja, jotka aiheuttavat sekä akuutteja että kroonisia kärsimyksiä.

Selkärangan ja koko ihmiskehon terveys ovat läheisesti vuorovaikutuksessa toisiinsa. Kehon painopiste voi vaikuttaa terveyteen suoranaisesti epänormaalien nivelten tai lihashermojen välityksellä tai epäsuorasti selkärangan aiheuttamien sairauksien kuten kyfoosi, skolioosi, lordoosi, nivelreuma ja discopathia jne. Lantiovyön nivelten kunto vaikuttaa selkärankaan, kehon tasapainoon ja painopisteeseen. Seurauksena on paitsi lantion seudun ongelmia myös toiminnallisia sairauksia  ympäri kehoa. Nämä toiminnalliset sairaudet aiheuttavat ajan mittaan kroonisia ongelmia  sekä vakavia häiriöitä sisäelimissä sekä hermo- ja verenkiertoelimissä.
Lantion luiden epäsymmetrisyys ja kehon painopisteen epänormaali asento saattaa aiheuttaa näkyviä muutoksia kehossa: kasvojen, raajojen, ja rintakehän epäsymmetriaa, tyypillisesti vain kehon toisella puolella. Selkärangan terveys ja kehon painopiste vaikuttavat autonomisen hermoston aktiivisuuteen; toiminnallisia sairauksia voi esiintyä ilman että niiden syy kyetään selvittämään kliinisissä tutkimuksissa.

Yumeiho® on terapeuttinen menetelmä, joka perustuu manuaalisiin toimenpiteisiin, joita tehdään koko keholle terveyden ylläpitämiseksi tai edistämiseksi. Menetelmä käsittää yli 100 potilaan koko kehon alueelle suoritettavaa toimintoa. Yumeiho® terapia on menetelmä, jossa kehon toiminnallinen tasapaino palautetaan sarjalla manuaalisia toimenpiteitä ja harjoituksia. Lisäksi lukuisia akuutteja ja kroonisia sairauksia voidaan parantaa tai lievittää.

Thoracichip_joint
Vaikka Yumeiho® on menetelmä, jonka pääasiallinen tarkoitus on ennaltaehkäisy, sitä kutsutaan kuitenkin „terapiaksi“, sillä sen avulla voidaan hoitaa tai lievittää sairauksia, jotka ajan mittaan saattaisivat kehittyä  kroonisiksi. Yumeiho® terapiaa voidaan myös käyttää estämään tai lievittämään jo olemassa olevia sairauksia. Manuaalinen terapiaprosessi sovellettuna joko ennalta ehkäisevään tai korjaavaan tarkoitukseen, käsittää  osteoarticular manipulation and passive myo-articulation gym tekniikoita; puncto-therapy prosesseja (samatapaisia kuin pressopuncture and reflexotherapy menetelmät); erityisiä(samatapaisia kuin pressopuncture and reflexotherapy menetelmät); erityisiä hierontatekniikoita, venyttely- elementtejä, ryhdin ja tasapainon korjaamiseen tähtääviä menetelmiä, kävelyä ja tasapainoa edistäviä toimia, locomotory apparatus biomechanicsin optimointiin tähtääviä toimia  etc.